Avantatges de viure a Andorra

La ciutat d’Andorra la Vella forma un continu centre urbà amb Escaldes-Engordany i ofereix un important centre comercial, financer, infraestructura hotelera de primer ordre, una exquisita oferta gastronòmica i gran varietat d’activitats esportives, lúdiques i culturals.

El Principat d’Andorra és un dels països més antics del món, té una superfície de 468 Km2 i una població de 78.000 habitants. L’idioma oficial és el català i conviu amb altres idiomes com el castellà i el francès. La moneda oficial és l’euro.

El clima a Andorra és del tipus muntanya mediterrània, amb un estiu calorós i un hivern amb nevades importants. La temperatura mitjana mínima és de -2º i la màxima de 24º.

Fàcil accés a les tres estacions d’esquí del Principat, Grand Valira, Vallnord i Naturlandia, en les quals gaudir tant en la temporada d’hivern com en la d’estiu i tot un país per descobrir.

Andorra ha introduït en els últims anys importants reformes econòmiques per atraure inversions estrangeres, tant a nivell de particulars com per a aquelles empreses que vulguin instal·lar-se al Principat. És un territori totalment obert als capitals estrangers i a la propietat, no existint restriccions en cap sector.

La seva política fiscal és de les més favorables del món; els seus baixos tipus impositius li confereixen un avantatge competitiu indiscutible a Europa.

A més, els inversors i residents a Andorra trobaran avantatges socials únics, com la seguretat ciutadana, doncs el crim pràcticament no existeix, qualitat de vida molt elevada amb bons sistemes d’educació i de salut, així com una extraordinària qualitat ambiental.

Mapa de localització

C/ La Solana, 75 -Les Molleres -Urb. Can Noguer Escaldes/ Engordany – Principat d¨Andorra